torstai 31. heinäkuuta 2014

Uusi jouluinen idea

Vaikka äsken ukkosti ja satoi kaatamalla, uskon siihen, että illaksi sää selkiää, sillä klo 17 starttaa viimeinen iltatori. Teemana siis Kauneus- ja hyvinvointi. Ohjelma alkaa klo 18.00. Tervetuloa!

Enää kolme päivää ja sitten on aika sulkea Aistiunelmaa Pop Up-myymälä haikein mielin. Onneksi ihana kädentaitajani Liza heitti ilmaan idean vastaavan tapahtuman järjestämisestä ennen joulua, hmmm. Ratasvaja ei tähän tarkoitukseen sovi, mutta ajatus jäi mietityttämään... 

Ruukinpuiston alue on niin idyllinen, että ainakin itse näen sen silmissäni myös upeana tapahtumapaikkana talvella, lumipeitteisessä asussaan. Viime vuonnahan Joulunavaus piti olla juuri Tallinmäellä. Harmiksemme tapahtuma siirtyi Euran torille kaivuutöiden takia.

Miltä siis kuulostaisi Tallinmäen Joulumarkkinat ohjelmineen jonain Joulukuun viikonloppuna? Esim. Tallirakennus voisi täyttyä kädentaitajista sekä taiteilijoista, paikalle saapuisi Joulupukki tonttuineen, ohjelmassa olisi joululauluja, puuroa, glögiä, pipareita, esityksiä...
Talli koristeltaisiin jouluiseksi, pihalle iso joulukuusi valoineen, hevosvaljakko/rekiajelua... Näetkö sinä saman näyn silmissäsi, kuin minä?

Kahvila Kyöpeli voisi olla vaikkapa Joulumuorin valtakuntaa ja hän tarjoilisi siellä jouluisia herkkujaan - nam. Myös muut alueen toimijat tulisivat mukaan omien ideoidensa kanssa. Siis ihan loistava ajatus - tätä on pakko kehittää eteenpäin... 

13 kommenttia:

 1. No niin Kirsi. Susta on kehkeytymässä paikallinen tapahtumanjärjestäjä ;) mä voin jättää heti työhakemuksen jos perustat sen osuuskunnan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä miettiä kaikkia vaihtoehtoja - porukalla saataisiin vaikka mitä aikaiseksi :). Nähdään huomenna Kartsa!

   Poista
 2. Täällä toinen työntekijä :) Tuon idean todella jo pysty näkemään silmien edessä ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! laulut, koristelut, pukki ja tontut (paikalla koko tapahtuman!!), osallistun ehdottomasti myyjänä! Rekiajelu kruunaisi kaiken (tolki sehän vaatii sitä lunta...) nyt jo odotan joulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en yhtään tiedä, kuka Anonyymi on, mutta tervetuloa mukaan :). Unelmoidaan valkeasta Joulusta ja markkinoista - ehkä se toteutuu ♥

   Poista
 4. Oijoi, olis vallan upeeta. On siellä joskus joulumyyjäisiä ollutkin, milloin kenenkin järkkäämänä. Ideaa ja toimintaa vaan asian eteen, voisin koittaa minäki olla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai Sanna tulet mukaan ♥. Sen verran jo tänään on ollut innostuneita mukaantulijoita, että lupaan yrittää tapahtuman järjestää.

   Poista
 5. Hei kiitos kuin sanoit Ihana kädentaitaja : )
  kiitos sinulle , että annoitte meille mahdollisuuden esitellä työtämme.
  olen mukana myyjänä ja jos tarvitset apua myös ; )

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana idea Kirsi,kun suljin silmät,näin kauniin jouluisen markkinameiningin♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos - unelmista ja mielikuvista nämä ideat rakentuvat. Ihanaa, kun kävitte eilen ♥

  VastaaPoista
 8. ♥Ilo oli kokonaan meidän puolellamme.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)