perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kirppistelyä

Myymälä on ollut auki nyt kaksi viikkoa ja toisen iltatorin teemana eilen oli Kirppistori. Vähän harmitti, että myyjiä ei ilmoittautunut paikalle kuin kourallinen, mutta tunnelma oli jälleen ihan mahtava. Muutama myyjä saapui paikalle ilmoittamatta ja väkeä riitti runsaasti :D.

Ompelija Pirjo Aro


Illan kruunasi Satasirkuksen taitajat, jotka opastivat kävijöitä temppujen tekoon. Sirkuslaiset ovat mukana myös Maalaistorilla ensi torstaina. 


Päivät myymälässä ovat kuluneet iloisissa tunnelmissa, myyjien ja asiakkaiden vaihtuessa, välillä itse toimien alueen oppaana. Vähän harmittaa etten ole paremmin opiskellut alueen historiaa - nyt olisi ollut oppi tarpeen. Toki perusasiat ovat hallussa ja olen opastanut turisteja alueen nähtävyyksille ja mielenkiintoisimmille kohteille.

Rekkatalli, jonka suojissa myymälä siis sijaitsee, on ehkä alunperin ollut ratasvaja. Vaja on tarjonnut suojaa kahden viikon aikana niin ukkosmyrskylle kuin kuumuudellekin. Välillä tosin tila on ollut jopa liiankin viileä ja olemme myyjien kanssa siirtyneet ulkotiloihin lämmittelemään ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)