maanantai 10. helmikuuta 2014

Pala Skotlantia

Vapaapäiväni alkoi perhosilla vatsassa, sillä sain kutsun mennä esittelemään Pop Up-ideani Euran Yrittäjien hallituksen kokoukseen. Kokemusta esiintymisestä on todella vähän ja jännitys on jo nyt huipussaan, vaikka aikaa on vielä kolmisen viikkoa. 

Hieman takapakkiakin on tullut suunnitelman suhteen, sillä tila, johon myymälää ajattelin, onkin ehkä varattu. Soittelen liikkeen omistajan kanssa loppuviikolla, jolloin tiedetään enemmän. Mutta kuten usein sanotaan: "Asioilla on tapana järjestyä" ja nytkin löysin varasuunnitelman yllättäen. Tämä päivä kuluu siis puhelimen ja muistiinpanojen kanssa.

Torstaisen etätehtävän, liittyen Tukholman messuihin, sain tehtyä perjantaina. Tehtävänä oli tutustua tarkemmin kahteen messujen näytteilleasettajaan. Valitsin Nikari Oy:n ja WDC2012 Helsinki-Rovaniemi-hankkeen. Halusin perehtyä itselleni tuntemattomiin, mutta suomalaisiin näytteilleasettajiin. Erityisesti WDC2012-hanke oli mielenkiintoinen ja kiinnostukseni alkuperäiskansoihin, mm. saamelaisiin sai jälleen uutta tuulta purjeisiin. 

Kaunis kattokruunu Hornwork:inViikonloppu kului, niin kuin olin suunnitellutkin, eli yhdessäolon ja hemmottelun merkeissä ♥. Kävimme Porissa shoppailemassa miehelleni häävaatteita ja syömässä Torerossa, jossa paljastin yllätykseni. Olimme siis kansainvälisissä tunnelmissa, syöden espanjalaisvaikutteista (tosi, tosi hyvää) ruokaa, kun kerroin hankkineeni rakkaalleni palan Skotlantia ja Lordin arvonimen. Olin niin innoissani bongatessani tämän hauskan lahjaidean netistä. Oma arvoni nousi samalla melkein Ladyksi :). Toki mieheni epäili (miksi ihmeessä?) lahjan sisältävän juonen matkustaa Skotlantiin. No - miksei?Tähän loppuun vielä Skotlantiin sijoittuvan elokuvan (yksi lemppareistani) musiikkia, Braveheart. 

2 kommenttia:

  1. Juu, asioilla on tapana järjestyä.:) Mul oli noi etätehtävän yritykset Lapland Wild Design ja Kosmos Project. Katoin tota kuvaa kattokruunusta et eikai vaa ol sama firma kun mulla;)

    VastaaPoista
  2. Katsoin, että Lapland Wild Desingilla on myös samantapaisia kauniita kattokruunuja kuin Hornwork:lla :). Hyvin voi olla, että ovat ainakin molemmat mukana samassa hankkeessa. Aika samantyyliset yritykset on löydetty - sattumalta :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)