sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ideoita peruna- laatikossa

Oletko sinä koukussa sisustus/askartelulehtiin? Itselläni on tapana ostaa kyseisiä lehtiä aina silloin tällöin. Sillä eihän se ole ollenkaan sama asia käydä lukemassa niitä esim. ilmaiseksi kirjastossa :). 

Lehdistä saa monia ihania ideoita, eikä niitä raaski heittää pois. Nurkat ovat siis täynnä jos jonkinlaista luettavaa. Keittiön perunalaatikossa (ja muuallakin!) on ollut hyvä säilyttää lehtiä, ajatellen sitä mukavaa hetkeä, jolloin niistä tosissaan toteuttaa jonkin idean. Usein olen ajatellut, ihan jo säilytystilan vähyyden vuoksi, blokata lehdet ja säilyttää niistä vain ne parhaimmat kohdat. Edelleen tämä on vain ajatustasolla.

Uusin 101 ideer-lehti


Harmittavan harvoin tulee kuitenkaan hyödynnettyä lehdissä ja erinäisissä sisustus/askartelu/käsityö-kirjoissa olevia ideoita. Usein kyllä muistaa, jossain lehdessä olleen kivan, tilanteeseen sopivan ohjeen, mutta eihän sitä siinä hädässä löydä. Eli joku päivä on otettava käyttöön leikkaa-liimaa-tekniikka ja tehtävä ohjeista, ideoista ja kuvista oma kansionsa.

Tänään päädyin ostamaan peräti kaksi lehteä (ruokarahojen kustannuksella), joista toinen oli yllä näkyvä 101 ideer- lehti, jossa on aivan uskomattoman kivoja ideoita. Ainut miinus on ruotsinkielisyys, mikä ei kyllä aukea minulle ollenkaan. Soveltamalla onnistuu kuitenkin.

Uusin Maalla-lehti

Toinen ostamani lehti oli Maalla. Vielä en ole ehtinyt lehteen paneutua, mutta kaupassa sitä selaillessani, huomasin muutaman koukuttavan idean. Yksi toteuttamiskelpoinen idea oli ainakin kirjasta tehty käsilaukku :).

Aiemmin tällä viikolla erehdyin ostamaan (hinnan takia, 1,95e)uudistuneen Uusi Koti-lehden. Lehti on ennen ilmestynyt nimellä Hirsitalo-lehti. Se tuli selattua todella nopeasti, eikä  ollut yhtään minun makuuni. En tiedä, selittyykö se sillä, että päätoimittaja on mies? No, tämä on vain minun mielipiteeni.

Uusi Koti-lehti


Mikä on sinun lempilehtesi ja miksi?  

2 kommenttia:

  1. Mää luen tietysti lintulehtiä ja musalehdistä Inferno tulee kotio asti. Myös Geo on asiallinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)