maanantai 24. helmikuuta 2014

Vapaapäivän ratoksi

Vapaapäivä on kulunut suunnitelman mukaisesti (jos ei oteta huomioon sitä, että aloittaminen on aina niin vaikeaa), eli olen tehnyt alustavat muistilaput, sekä esitteen jaettavaksi Euran Yrittäjien hallituksen kokoukseen perjantaiksi. Pahin jännitys on onneksi hellittänyt ja odotan innolla esiintymistäni. Olen esitteeseen kerrankin lähes tyytyväinen ja uskon, että olen miettinyt tärkeimmät seikat esitettäväksi.

Kuva Kauttuan RuukinpuistostaTänään olen myös soittanut Ruukinpuiston tiloista Ahlströmille, vuokrauksista vastaavalle henkilölle ja sovimme tapaavamme keskiviikkona. Toivottavasti sopiva tila löytyy ja pääsen suunnitelmissani eteenpäin. Ideanahan on suorittaa näyttötutkinto perustamalla Pop Up -myymälä euralaisille kädentaitajille ja taiteilijoille. Pop Up - asioista lisää matkan varrella. 

Huominen asiakaspalvelu-päivä siirtyy ja tilalle tulee visuaalinen markkinointi, saa nähdä mitä opettaja on tällä kertaa keksinyt päämme menoksi :).

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja että tila löytyy ja pääset asioissa etiäpäin:) Harmi että asiakaspalvelu siirtyy,olisin kerrankin voinut olla asioissa kartalla :D saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan,hienoa kuitenkin olla taas terve!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :). Vähän jännittää mitä huominen tuo tullessaan... Pian nähdään

      Poista

Kiitos kommentistasi :)