sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sisäinen karkkipersoona

Olo on aivan kaamea, flunssa päällä tosissaan ja veto poissa. Eiliset häät menivät kuitenkin särkylääkkeiden voimalla oikein kivasti, vaikka poistuimmekin paikalta jo hyvissä ajoin. Kiitos kauniille nuorelleparille

Halusin tänään postata jotain, joten tässä bongaamiani testejä ja ennustuksia (joihin sinäkin voit osallistua) ja omia tuloksiani. Oma mielialani ainakin parantui ja oli hauska huomata testien pitävän aika hyvin paikkansakin :)
  
Sisäinen karkkipersoonani (testaa itsesi täällä) on Pippuripääkallot
Olet pippuripääkallot. Sinä olet nimikkomakeisesi tavoin kovapintainen persoona! Olet määrätietoinen ja omaat vahvat mielipiteet, muiden mielipiteitä kuitenkaan tyrmäämättä – ainakaan ääneen. Toisaalta omaat hyvinkin suvaitsevaisen ja avoimen puolen ja katsot asioita kokonaisuutena. Otat mielelläsi vastaan erilaisia haasteita joissa sinulla on mahdollisuus ylittää itsesi. Olet porukassa juuri se henkilö jonka puoleen usein ongelmatilanteissa käännytään ja ihmiset useimmiten luottavat arvostelukykyysi. Pidät siitä että eteesi tulevat haasteet on tehty ratkottaviksi ja sinulla onkin tapana hakeutua tilanteisiin joista ei aina ole helppoa ulospääsyä – vai olisiko sittenkin niin että ne tilanteet hakeutuvat sinun luoksesi. Ihmiset arvostavat määrätietoisuuttasi ja monesti tietämättäsi ihailevat sinua. Sinullakin, kuten meillä kaikilla on myös niitä päiviä kun haluat vetäytyä omaan rauhaasi ja heittää vapaalle haasteista. Arvostat hyvää unta ja osaatkin yleensä hellittää tarpeen tullen. 

Jos haluat lisää testejä, niin...


Seksiennustus (ennustus oli aika pitkä, joten liitän tähän vain alun, oma ennustuksesi löytyy täältä)

kirsi, olet mahtava persoona!

Tässä sinulle seksiennustus ja seksielämällesi sopiva talo.

Onnittelut! Olet vetovoimainen lyyli ja ympärilläsi pyörii tänäkin vuonna jos jonkinlaista urosta valmiina telmimään kanssasi. Ansaitset parasta ja arvaapa, mikä on parasta: katso peiliin. Sinä itse! Tänä vuonna edessäsi on antoisa TUTKIMUSMATKA ITSEESI.

Taj Mahal

Voimaeläinkone (etsi oma voimaeläimesi täältä)

Susi

Voimaeläimesi viesti sinulle:

”Arvostat uskollisuutta ja sisukkuutta. Haluat myös menestyä. Saat muut helposti puolellesi ja toimimaan ryhmässä saumattomasti. Olet synnynnäinen johtaja, opettaja ja opas.
Oletko sinut negatiivisten tunteittesi kanssa? Uskallathan kohdata myös ne? Kukaan meistä ei ole valmis, joten muista kehittää itseäsi. Luottamus ja hyvä olo ovat taloudellista menestystä arvokkaampia.
Sinussa on monta puolta ja paljon osaamista, joten sinun voi olla vaikeaa valita, mihin suuntaan lähdet tai mihin elämässäsi keskityt. Saat vastauksia kuuntelemalla itseäsi ja keskustelemalla niiden ihmisten kanssa, joihin luotat. Ole avoin kaikille vaihtoehdoille.”Enneagrammi (persoonallisuustesti täällä) 

Luova Individualisti
©Marika Borg & Viivi Pentikäinen
yksilöllinen * syvällinen * tunnerikas * intuitiivinen * ainutlaatuinen * ilmaisuvoimainen * vahva * herkkä * itseään ilmaiseva * syvällinen * aito * intensiivinen * oivaltava * pohdiskeleva * romantikko * intohimoinen * esteetikko * taiteellinen * omintakeinen * dramaattinen * vetäytyvä * tunteellinen *
Parhaimmillaan: luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen
Huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen
4-tyyppiä motivoi aitous ja yksilöllisyys

"Minusta tuntuu hyvältä se, että saan toteuttaa itseäni yksilöllisellä ja luovalla tavalla. Aistin herkästi erilaiset tunnelmat ja muiden ihmisten mielialat. Haluan erottua joukosta omana aitona itsenäni."
 

Hauskoja testihetkiä sinulle rakas lukijani :D

2 kommenttia:

 1. Pikkunallet-"sinulla on pilkettä silmäkulmassa..et ota elämää turhan vakavasti..tunnetaan porukan ilopillerinä..viihdyt porukassa,jossa nauru on herkässä.."aika hyviä pointteja ;D Voimaeläin:Ilves ja seksiennustus(...nätti pinkki puutalo :)
  Onnittelut! Olet käytännöllinen ilopilleri ja edessäsi on IHANA VUOSI TALOSSA JA PUUTARHASSA...Hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla kans tais osua aika oikeaan :). Vai pinkki puutalo... kalpenee mun Taj Mahalin rinnalla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)