keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Yllätyksiä ja Pop Up:ia

Tämän viikon ainut lähipäivä kului sopimusoikeuden parissa - kuulostaa tylsälle, mutta sitähän se ei ollut. Meidän porukalla mikään päivä ei tosin ole tylsä, oli aihe mikä hyvänsä. 

Huomenna puolet jengistä lähtee Tukholmaan messuille ja me muut tutustumme niihin netin kautta sekä teemme aiheesta etätehtävän. Itse olin ensin ajatustasolla lähdössä, mutta taloudellinen tilanne ei oikein anna myöten. Hyvä näin, sillä rakkaallani on koko viikonloppu vapaata, joten luvassa yhdessäoloa ja hemmottelua. Keksin mielestäni hänelle hauskan yllätyksen, jota juhlistamme perjantaina ♥.  Ai, mikä se on? Olkoon se teillekin yllätyksenä - vielä (tosin, muutama ystävä sen jo tietää).

Kuva KuuKorennon sivultaTiistaina olin tosiaan tapaamassa yritysneuvojia, koskien tulevaa työssäoppimista ja näyttötutkintoa. Sen verran voin teille paljastaa, että ideani on laittaa pystyyn Pop Up -myymälä euralaisille kädentaitajille. Kaksituntinen keskustelu neuvojien kanssa oli todella antoisa ja sain uusia näkökulmia sekä kullan arvoisia neuvoja. Vapaa-ajan ongelmia ei tule olemaan tämänkään suhteen.

Kävin myös entisellä työpaikallani ja sovimme "pikkujoulujen" uudeksi ajankohdaksi maaliskuun lopulla olevan perjantain. Että - kun niin tekisi mieli suunnitella sinne teema sekä ohjelmaa. Mutta toisaalta, itse sanoin heille, että nyt joku muu voisi suunnitella päivän... Mutta - jos ihan vähän... jotain ihan pientä...

Rakkaan siskoni kanssa sovimme myös, että hän tulisi pääsiäisenä ja nyt jo aivot raksuttavat ohjelmaa juhlimisen lomaan :). Jotain uutta ja kivaa tutun baarikierrospelin oheen. Ihanaa kun on jotain, mitä suunnitella ja odottaa. Nyt vaan, kun on liikaa suunnittelemista päällekkäin, tuntuu ettei saa mitään aikaiseksi. Kaikki ovat kesken, eikä tiedä mistä aloittaa. Ja ideoita tulee ihan liikaa, enkä osaa lopettaa ajoissa... 

Enivei, oikein ihanaa ja nautinnolista loppuviikkoa. Tähän loppuun Karin blogista "pöllimäni" upea ja visuaalinen musiikkivideo. Rakastuin, taas.

 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)