lauantai 1. helmikuuta 2014

Stressinsekaista innostusta

Keskiviikkona olimme koulussa viimeistä kertaa talousmatikan parissa. Käsittelemämme laskut olivat loppujen lopuksi ihan ymmärrettäviä, mutta jännä, kuinka niillä on tapana unohtua käyttämättöminä :(. 

Iltapäivän kulutimme Annen ja Sannin kanssa Raumalla ihmetellen maanantaista näyteikkunaprojektia. Olemme jakautuneet ryhmiin, ja meidän näyteikkunamme ovat Koti-Vakassa ja teemana Marimekon pyyhkeet. Kritisoimme keskenämme kovasti tulevaa koitosta, koska tarkempaa infoa ei meille ole annettu ja mitään suunnitelmaa meillä ei siis ole. Mutta näillä mennään ja toivotaan parasta.

Kuva Koti-Vakasta


Olemme valittaneet ja kitisseet monesta epäkohdasta, koskien mm. etätehtäviä, saamiamme projekteja ja palautteiden sisältöä. Päätin kirjoittaa epäkohdat ylös paperille ja antaa sen eteenpäin opettajille. Torstai-aamupäivän kulutimme ryhmänohjaajamme kanssa purkaen epäkohtia. Kyllä helpotti ja asioihin varmasti puututaan. Suurin osa "ongelmistamme" johtuu kyllä varmasti meistä itsestämme ja siitä, että vaadimme itseltämme liikaa. Mutta toisaalta, itseämme varten opiskelemme ja on hyvä, ettemme halua mennä sieltä, missä aita on matalin.

Iltapäivä kului kuluttajansuojalain parissa, selkokielellä onneksi. Kerroin näyttötutkintosuunnitelmastani ohjaajalle ja hänenkin mielestään idea on hyvä. Paluuta ei siis taida olla :). Joka toinen yö mietin, mihin olen taas itseäni ajamassa ja joka toinen yö mietin innoissani (toki ideat saisivat tulla päiväsaikaan) tulevaa toteutustani. 

Suunnitelmani vaatii aivan mielettömästi aikaa ja vaivaa, mutta on toki toteuttamiskelpoinen. Tiistaina tosiaan käyn juttelemassa byrokratiasta yritysneuvonnassa. Tiedossa siis lisää stressiä ja jännitystä, mutta toisaalta myös mieletön mahdollisuus toteuttaa itseään. Antoisaa viikonloppua rakkaat lukijani

Ps. kaunis kiitos Lindalle maistuvasta mutakakusta ja jäätelöstä, nam.  

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kun listasit epäkohdat paperille kaikkien puolesta,tosiaan helpotti kun ne asiat puhuttiin,niin ei tarvi enää yksikseen murehtia.Ja olen samaa mieltä että ne ideat sais kyllä tulla päiväsaikaan :D Tsemppiä paljon suunnitelmaan ja toteutukseeen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)