maanantai 3. helmikuuta 2014

Vanhan Rauman aarteita

Saatuamme näyteikkunat tehtyä ripeästi, oli meillä aikaa käydä syömässä ja tutustumassa Vanhan Rauman sisustuspuoteihin. Yhdessä huokailimme ja ihailimme aarteita sekä kauniita esillepanoja. Tässä muutama poiminta liikkeistä ja säväyttävistä asioista.

Taru-Taina Noran upea keramiikkaveistos


 
Jos haluat nähdä lisää, niin...

 

Mikä miljöö ja idylli. Ja avoinna, niin kuin kyltissä selvästi lukee :) 
Tässä liikkeessä katse kiinnittyi kauniiden esineiden/vaatteiden lisäksi upean rekvisiitan ja vanhan puun käyttöön. Kaikkea sopivassa määrin. I love it.


Kivoja, oivaltavia yksityiskohtia.

Täällä huokailimme ehkä eniten, niin täynnä kaikkea kivaa liike oli. Jo pelkästään sisääntulo oli uskomaton, sillä oviaukkoa ryhdittivät oikeat koivurungot. WowHuom. teksti: ole. tässä. nyt.

Nyt opiskelujen myötä, huomaa katsovansa kaikkea ihan erilailla, kuin ennen. Silmät näkevät niin paljon kaunista ja koskettavaa. Ja jos ennen naureskelin ja vähän häpesinkin kanssaihmisiä kameroineen, niin itse olen nykyään paljon pahempi. Nimimerkillä: matkalla visualistiksi

4 kommenttia:

 1. Japanilaisturistithan on aina kameran kanssa liikkeellä eli mutkat suoristaen: "Visualistit, nuo Saskyn Japanilaiset" ;)

  VastaaPoista
 2. Nää sun julkasut on kyl aina yhtä kivoja! :)
  Toi Taruliina on kyllä ihan mahtava paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Minni :). Oli kyl tosi kiva käydä noissa liikkeissä, vaikka harmittaa ettei ikinä ole rahaa ostaa mitään. Unelmia, unelmia.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)