lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aloittamisen vaikeus

Eteenpäin pääsemisen salaisuus on aloittaminen. Aloittamisen salaisuus on ylivoimaisten tehtävien pilkkominen pienemmiksi ja hallittaviksi tehtäviksi ja aloittaminen ensimmäisestä.
  Mark Twain

Miksi aloittaminen on niin vaikeaa? Olen jälleen kirjoittanut, ties kuinka monennen, listan asioista ja tehtävistä, mitkä pitäisi saada valmiiksi. Tai edes aloittaa.

Keksin jos minkälaisia verukkeita siirtää aloittamista - suurin veruke on ehkä oikean fiiliksen puuttuminen. Tämänaamuisten hautajaisten jälkeen mieli oli toki apea, mutta nyt olisi ryhdistyttävä! 

Syy, miksi päädyin postaamaan blogiin, tehtävien aloittamisen sijaan, tulee tässä... Eli uutta musiikkia Sparzanzalta. (Mikä hyvä tekosyy olla aloittamatta mitään.)

Kokemuksesta tiedän, että vaikka aloittaminen on vaikeaa, niin aloittamispäätöksen jälkeen ja konkreettisesti vain toimeen ryhtymällä, valmista syntyy. Nyt pitäisi vain hylätä tekosyyt, päättää mistä tehtävästä aloittaa ja ALOITTAA. Toisaalta -  minulla on vielä huominen ja maanantaikin aikaa... Hmmm.

2 kommenttia:

  1. Hmm,kuulostaapas jotenkin tutulta tuo aloittamisen vaikeus ja hyvät tekosyyt..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekosyitä löytyy kyllä aina ;), osa hyviäkin...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)