keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Nauhoja ikkunalla

Eilisen tutkintoinfon kakkososan jälkeen pääsimme jälleen askartelemaan. Tällä kertaa päällystimme pahviputkia nauhoilla ja kankailla. Jokainen teki 1-2 putkiloa eri värisävyin. 

Tänään porukka jakaantui kahteen ryhmään - toinen suuntasi Huittisiin pystyttämään kierrätysnäyttelyä ja minä, Kirsi, Anne ja Sonja päädyimme Raumalle, näyteikkunan tekoon. Ikkunalle ripustimme askartelut, sekä tuunaamaani turhakkeet, sekä pohjalle aiemmin tehtyjä tauluja. 

Meillä oli tosi kiva päivä ja vaikka työskentely sekä ripustukset näyttivät kaaottisilta työtä tehdessämme, niin lopputulos ulkoapäin olikin yllättävän hyvä. Ja ainakin erilainen, joten huomioarvoa syntyy varmasti. Kevätaurinko lämmitti mukavasti ja ryhmähenki nostatti tunnelman kirjaimellisesti kattoon. Jälleen kerran kaunis kiitos kaikille mukana olleille ♥.


Jos haluat nähdä lisää kuvia, niin... 4 kommenttia:

  1. Kiitos myös sulle,hyvä tiimi ja hauskaa meillä tosiaan oli,lopputuloksena totaalisen erilainen ikkuna kuin mihin on totuttu,tuskin itsellekään ihan heti tulee vastaavaa ikkunan tekoa eteen joten olihan tämä ainut kertaista :D Ja se ihana aurinko vaikka hieman kuumottikin paikkoja ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pikkasen oli kuumat paikat ;). Mutta kyllä seuraavakin teema siihen ikkunaan on erilainen, innolla odotan...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)