maanantai 3. maaliskuuta 2014

Turhakkeiden uusi kultainen elämä

Alunperin vasta huhtikuussa aiottu "Kierrätysnäyttely" Huittisissa onkin edessä jo tällä viikolla ja kuinka ollakaan omat tekeleeni eivät ole valmiina. Tänään päätin toteuttaa pari "teosta", jotka luultavasti jäävät näyttelystä pois, sillä viime viikolla suunnittelimme jo vitriinien sisältöä ja teemoja. Turhakkeista ja kestävästä kehityksestä voit lukea näistä postauksista: Ekologinen selkäreppu, Mitä Visut duunaa ja Love you to death.

Ensimmäinen tuunaukseni on tilataidetta (!), johon käytin nurkissani turhakkeena lojunutta kehystä, pahvia, tapettikirjan tapettia, nukkekodin taulua ja spray-maalattuja muovituoleja (lasten pelistä). Netistä etsin sopivan (ainakin itselleni) mietelauseen.


Valmis taulu


Kultainen linja jatkuu, sillä spray-maalasin myös vanhan juustoraastimen. Kaikista yksinkertaisin ja myös kaunis uusi elämä raastimelle on käyttää sitä kynttilälyhtynä, jolloin valo loistaa kauniisti luoden kuvioita taustaan. 

Tämä idea on toki jo keksitty, joten päätin kehitellä raastimesta ja omenaveitsestä esim. puutarhassa roikkuvan tuulikellon. En voi teille nyt ääneksi muuttua, joten saatte kuvitella, miltä ääni kellossa kuulostaa :).


 


9 kommenttia:

 1. Ihan sairaan hieno taulu! Ota se huomenna mukaan jos laitetaan niiden meidän ryhmän töiden kanssa?

  VastaaPoista
 2. Mää olen ämmän kans iha samaa mieltä, hieno taulu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kari :D. Ei ihan sovi mein vitriiniin - tekstin puolesta - tai sit olis jo liian rajua huumoria ;)

   Poista
 3. Toivottavasti saat hienon taulun eheytettyä huomiseen mennessä,tämän päiväisen äksidentin jäljiltä;)

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla :). Aivan ihana tuo taulu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)