perjantai 21. maaliskuuta 2014

Photoshoppailua

Loppuviikko kului Kokemäellä Photoshopin parissa - tosin tänään väki oli vähentynyt puoleen :(. Kyseinen kuvankäsittelyohjelma on todella hyvä, ainut ongelma on se, että toiminnot unohtuvat samantien ne opittuani... 

Tänään kävimme tutustumassa koulun lintulaan sekä liskolaan, mitä olinkin odottanut kovasti. Kuvia eläimistä olisimme saaneet ottaa, mutta vain omaan käyttöömme. Alla oleva kuva on edesmenneestä Ilkka-iguaanistani, photoshopattuna Galapagossaarille. 
Tällä viikolla suoritimme peräti kaksi pulloarvontaa, torstaina ja perjantaina. Opettaja kysyikin, että arvommeko pullon joka päivä? Ei huono idea. Arvonnasta saadut rahat käytämme yhteiseen virkistäytymiseen, opiskelun päättyessä syyskuun lopulla.

Itse voitin tämänpäiväisessä arvonnassa (olisiko neljäs kerta) peräti neljä pikkupulloa. Nyt olisikin syytä harjoitella, sillä ensi viikon perjantaina  on ex-työpaikkani pikkujoulut ja juomakunto tulisi olla kohdillaan ;)


2 kommenttia:

 1. Ilkka oli kyllä komea kaveri,itse kävin aikoinani eläinkaupassa usein ihailemassa yhtä ylvästä liskoa,mutta ei ollut mahdollisuutta silloin ottaa sitä itselle,harmi..
  Tsemppiä harjoitteluun;DToivottavasti mä olen myös hyvin treenannut tämän iltaista varten:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkka tosiaan oli komea ja mahtava persoona ;). Mun harjottelu jäänee taas vähäiselle - huonolta näyttää ;). Hauskaa iltaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)