torstai 27. maaliskuuta 2014

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Onkin vierähtänyt lähes viikko, kun olen viimeksi kirjoittanut. Osittain se johtuu siitä, että oloni on ollut aika huono. Nyt on liikkeellä kummallista "mahatautia", ilman oksentelua. Vatsassa kiertää ja on paha olla. Onneksi nyt alkaa jo helpottamaan ja on syytäkin, sillä huomenna pääsen pitkästä, pitkästä aikaa juhlimaan :D.

Keskiviikkona jatkoimme ja esittelimme  tekemiämme informaatio-materiaaleja. Tarkoitus oli tehdä vähintään kolme erilaista informatiivista tuotosta, käyttäen mainos- ja korutekstausta sekä tietotekniikkaa hyödyksi. Itselleni suurin ongelma oli ehdottomasti mainostekstaus - aivan karmeaa jälkeä. Harjoitusta siis vaatii sekin aihealue...
Päädyin harjoittelemaan tulevaan Pop Up-myymälään aukioloaikojen tekstausta, sekä tulevien yrittäjien esittelykehyksiä. Lisäksi toteutin tietoteknisesti ilmoituksen, millä etsin osaajia myymälään. 

Ilmoituksia pitääkin jo pian lähteä jakamaan. Ilolla otan vastaan vinkkejä kädentaitajista, taiteilijoista ja esiintyjistä, joita saattaisi kiinnostaa kokeilla yrittäjyyttä tai päästä esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin.

Tänään saimme uuden etätehtävän liittyen TILAan. Toivon mukaan saan sen tehtyä samalla, kun käymme sunnuntaina tutustumassa Islanti-näyttelyyn. Viikonloppu tuo siis mukanaan kaikkea kivaa ja ajatukset ovatkin jo huomisissa "pikkujouluissa" (emme ehtineet pitää niitä ajallaan, joten: "parempi myöhään kuin ei milloinkaan" - toki juhlilla on toinenkin teema). Kerron viikonlopun tapahtumista lisää myöhemmin... 

Oikein antoisaa viikonloppua kaikille

 2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)