tiistai 21. tammikuuta 2014

Materiaalien armoilla

Tänään puursimme jälleen urakalla eri materiaaleja läpi. Tuntuu, että koulutus on liian lyhyt, siihen nähden, mitä kaikkea pitäisi sisäistää. Itselläni ei ainakaan riitä siedätyskyky kaikkeen tietoon, mitä tänäänkin käsiteltiin. 

Materiaaliopin opettajamme tilaa meille haluamiamme tuotteita (net)Mannerilta - sieltä tilasin itselleni mm. värikyniä. Täytyyhän tätä luontaista piirrustustaitoa päästä vielä värittämäänkin ;)

Kuva: (net) MannerItselläni opiskelu herpaantui jossain kohtaa ja mietinkin puolet päivästä tulevaa työssäoppimista sekä näyttötutkintoa. Ideahan minulla jo on, mutta paljon on vielä selvitettävää. Kerron ideastani heti kun saan varmuutta/tietoa/uskottavuutta asialle. 

Huomenna palaamme asiakastilaisuuksien pariin ja loppuviikko kuluu piirtämisen  sekä messujen/näyttelyiden tiimoilla. Koulutunnit eivät millään riitä kaikkeen vaadittavaan ja on ollut aika stressaavaa/aikaavievää miettiä, suunnitella sekä tehdä juttuja omalla ajalla.

Helmikuun alun näyteikkunoiden teko Raumalla on tuonut meille myös lisää päänvaivaa. Itse menen, yhdessä Annen, Sannin ja Hetan kanssa, tekemään ikkunat Koti-Vakkaan. Ohjeet ikkunoiden tekoon ovat hyvin pintapuoliset, mistä en pidä ollenkaan, sillä "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" kuvaa ideologiaani. Saa siis nähdä, mitä tästä syntyy. 

 

6 kommenttia:

 1. Älä huoli, et oo ainut :D Mustaki tuntuu etten oo oppinu kyl mitää ku niiiin paljon asiaa, ettei mun pikku herneet jaksa kaikkea sisäistää! Sitku yrittää kaikesta muistaa ees vähä ni unohtuu loputki :D

  VastaaPoista
 2. ainiin ja ps. äitikin kehui sun blogia -selkeä,hyvät kuvat ja kivasti kirjoitat!

  VastaaPoista
 3. juu,pikkusen stressiä ja turhautumista pukkaa,ja tuntuu pukkaavan lisää tehtäviäkin sille arvokkaalle vapaa-ajalle,jolloin ei luonnollisesti kenelläkään ole muuta tekemistä kuin miettiä kouluasioita...mut mitä ikkunaan tulee siitä me kyllä selvitään porukalla:)se onkin ainut asia opiskeluun liittyen josta voi tällä hetkellä olla iloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvitse sitä tulevaa näyteikkunaa yksin murehtia :). Jutellaan siitäkin huomenna. Nähdään!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)