torstai 23. tammikuuta 2014

Tilaisuudesta toiseen

Pieni tauko asiakastilaisuuden suunnittelusta... Onneksi kyseessä on vain mielikuvituksellinen tilaisuus, sillä eihän oikeaa tapahtumaa järjestettäisi tällä aikataululla. Olen ideoinut työhyvinvointipäivän, johon suunnitelma ja esite on valmiina. Vielä kutsu ja vähän tunnelmakuvia.

Suunnittelu on kyllä kivaa, vaikka yöunet menevätkin, kun ideat ja ajatukset hyppivät tasajalkaa päänupin sisällä. Jotta pelkkä tilaisuuden suunnittelu ei aiheuttaisi päänvaivaa, olen öisin miettinyt mm. tulevaa näyttötutkintoa, häitä (ei omia) ja serkusten tapaamista (minkä taisin vahingossa luvata organisoida). Eli vapaa-ajan ongelmia ei ole hetkeen luvassa. Uuvuttavaako? Netistä löytämäni mainio ja tunnelmaltaan kaunis kuva kertoo kaiken oleellisen ;)

Kuva netistä
Tänään hain postista "hyvittely"-paketin Humppilan Lasikellosta. Kävimme siellä mieheni kanssa syömässä jo aikoja sitten ja palvelu sekä ruoka oli aivan ala-arvoista. Anteeksi vain, mutta minua ei sinne enää saa syömään, eikä mikään lahjus muuta mielipidettäni. Vaikkakin huovutetut lasialuset olivatkin tosi kivat ja sattumien summana sopivat asiakastilaisuustehtävän värimaailmaan. Ne saavatkin osallistua tehtävän esitykseen. 


Tänään koulussa oli aiheena messut ja näyttelyt, josta jatketaan myös huomenna. Mielenkiintoinen aihe ja kunnioitus messurakentajia sekä yleensäkin messuille osallistuvia yrittäjiä kohtaan kasvoi reippaasti. Olisi mukava joskus päästä seuraamaan messuosaston rakentamista, sillä ihan yksinkertaista se ei ole. 

Huomenna suuntaamme tyttäreni kanssa Poriin röntgeniin. Jo haaveissa ollut juhliminen ystävien kanssa ei onnistukaan, koska en saa tytärtäni minnekään yökylään. Jos sitten keväämmällä...

4 kommenttia:

 1. Sinä se jaksat ahkeroida,ihailtavaa,ja kun jälki on aina niin hyvää!:)Harmi että juhliminen jää mutta keväällä kerkeää,tulispa jo pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, täällä tuskailen kutsun kanssa, eikä valmista tule :(. Eli jälki ei todellakaan ole näyttökelpoista. Kyllä se kevät on kohta jo ovella :)

   Poista
 2. Mä eilen katsoin tekemääni kutsua ja se tarvii kyllä parantelua:). Ehkä viikonloppuna tulee joku aivomyrsky ja saan sen kuosiin ja ylipäänsä koko tehtävän??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti saat kaiken kuosiin - luotan siihen :). Onneksi tänään tuli tää messusuunnittelu, niin on muutakin ajateltavaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)