sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Näyteikkuna - näpertelyä

Päivitetäänpäs taas vähän tapahtumia tältä viikolta :). Tuntuu kuin Tallinnan matkasta olisi kulunut jo ikuisuus, vaikka se olikin tällä samalla viikolla. Pitkä viikko siis takana ja vielä on tälle illalle luvassa pientä näpertämistä näyteikkunaa varten. Onneksi talvikin päätti tulla sopivasti näyteikkunaani ajatellen :).

NäyteikkunanäpertelyäTorstaina suoritimme porukalla työturvallisuuskortti-koulutuksen ja vaikka päivä oli pitkä sekä osittain puuduttava (tosin sain samalla neulottua monta, monta metriä neulosta), oli meillä aika hulvaton meno. Opettajankin oli välillä poistuttava paikalta, ettei olisi tukehtunut nauruunsa.

Perjantain vietimme materiaaliopin parissa ja tutustuen eri puulajeihin. Onni suosi minua pulloarvonnassa jo kolmannen kerran, tällä kertaa voittona oli Tallinnan tuliainen Pisang colada. Pakko myöntää, että laatikko tuli avattua viikonlopun aikana (yhden lasillisen verran). En tiedä mistä johtui, mutta juoma ei maistunutkaan niin hyvin kuin Virossa.

Perjantaina kävimme myös rakkaani kanssa Loimaalla syömässä, Ankkuripaikassa. Pitkästä aikaa löysimme uuden ravintolan, jota voi kehua hyvällä omallatunnolla.  Söimme mureaa ylikypsää härkää laava- kivigrillistä ja hyvää oli. Ravintolassa oli myös salaattipöytä, mikä on aina plussaa


Härkää paprika-pekonipaistoksella ja bataattifriteillä

Kaunista muotoilua

2 kommenttia:

  1. Ne oli kumminki laittanut maistiaismukeihin jotain parempaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmeisesti :(. Tai sitten suunnistuksen muut pisteet vaikuttivat pohjalla...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)