perjantai 3. tammikuuta 2014

Mielentiloja

Oikeastaan odotan jo loman loppumista ja paluuta arkeen. Päivät tuntuvat kuluvan mitään aikaansaamatta. Öisin uni ei tule kuin vasta puolen yön jälkeen ja aamuisin nukuttaa pitkälle päivään. Jatkuva harmaus saa mielen ja energiatason matalalle. Lumi olisi tervetullut valon lähde, tai hyppy jo kevääseen. 

Vallila julkaisi kevät/kesä 2014 kokoelman: Mielentilat. Täältä esimakua kevääseen

Unelmien Talo ja koti-lehti julkaisi yhden kattauskuvani ja tänään posti toi siitä kiitokseksi Whoopie-leivokset-kirjan. Herkulliselta näyttää - ehkäpä uskaltaudun joku päivä kokeilemaan...


Nyt lähden Sannille suunnittelemaan maanantaista Tallinnan matkaa. Hyvää ja antoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Wau, minkä kuvan ne julkaisi? :) ne sun kattauskuvat oli kyllä kaikki tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D. Kyseessä oli valokuvakilpailu aamiaiskattauksesta - lähetin sinne sen mun ihan ensimmäisen kuvan. Suomen kaunein kattaus-kisakin on ratkennut. Minusta se sun peltokuva oli aivan ihana... Ja monet, monet muutkin työsi.

   Poista
 2. Vau,että oikeen lehdessä,loistavaa Kirsi!Hyviä asioita kuitenkin tapahtuu säästä huolimatta,masentavaa se kyllä on,jatkuva syksy!Tehkää kivoja suunnitelmia!Mulla on rytmi kans niin sekasi että pikkasen jännittää se reissun virkeys taso :/Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me mitään ihmeellisiä suunnitelmia tehty, ruokapaikkaa katsottiin yms. Mua jännittää vielä enemmän se tiistain piirtäminen :(. Muutenkin se on nin hallussa... Oikein ihanaa viikonloppua Anne!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)