tiistai 14. tammikuuta 2014

Talven taikaa

Jännitys on ohi, sillä tälle päivälle suunniteltu näyteikkunan teko on nyt onnellisesti suoritettu. Toki aina on parantamisen varaa. Kerron näyteikkunasta ja sen vaiheista lisää myöhemmin, sillä nyt haluan jakaa kanssanne palan talvista unelmaa.

Lähtiessäni "työmaalta", en voinut olla pysähtymättä kuvaamaan kaunista talvista maisemaa. -20 asteen pakkanen tuntui luissa ja ytimissä, mutta luonnossa ja sen eri vaiheissa on jotain niin taianomaista, että ainakaan itse en voi kuin hiljentyä kunnioittamaan sitä.


Jos haluat nähdä lisää kuvia, niin...
 

 

2 kommenttia:

  1. Pohojosen tyttöä ei palele;)nukuin viime yönä kahen peiton kanssa,mutta ihania kuvia oot ottanu..ja just äsken kun kävin tupakalla palasin ajassa "vuosia"taaksepäin ja sillon ei tosiaan paleltu..kiivettiin jonkun leikkimökin katolle makaamaan ja kattomaan tähtitaivasta vaikka pakkasta oli se -20..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuuluu tosiaan tähän aikuisuuteen - mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän paleltaa :(. Itse muistan miettineeni nuorena, mihin ihmeeseen tarvitaan villasukkia. Nyt tiedän. Mutta voi kun ulkona on kaunista...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)