sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - 1.luukku

Viime hetken joulukalenteri 

Viime vuonna minulla oli aikaa askarrella läheisilleni joulukalentereita, mutta nyt opiskelun myötä aika tuntuu olevan kortilla. Ideani laittaa joulukalenteri blogiini vie myös aikaa, mutta ajatus oli niin kiva, että yritän sen nyt toteuttaa. Blogikalenteri tulee sisältämään vinkkejä, ideoita, testejä ja ehkä kilpailujakin. Ihanaa joulun odotusta kaikille ♥.

Kotoasi saattaa jo löytyä perinteinen kuva- tai suklaakalenteri, mutta tässä muutama vinkki yksilöllisiin, helposti toteutettaviin kalentereihin.


Tässä esimerkissä voit tehdä lupauksia lapsille, joka päivälle omansa (miksei aikuisillekin). Toki voit kirjoittaa lapuille myös runoja, loruja, pieniä tarinoita, melkeimpä mitä vain. Jos kyseessä on lupaus, muista, että se on myös toteutettava! Etsi lappusille kiva paikka, mistä lapsi löytää sen herätessään. Jos perheessä on useampi lapsi, sopikaa avausvuorot. Lupausten ei tarvitse maksaa mitään - lähtekää yhdessä ulkoilemaan, viettäkää elokuvailtaa kotona, pelatkaa pelejä jne.

Jos haluat lisää vinkkejä, niin...


Lapset haluavat kuunnella satuja. Jos et keksi jouluista satua itse, niin etsi kotoa tai kirjastosta kiva jouluinen kirja, josta luette kappaleen joka ilta, aina aattoon asti.  

♥ Omaa rakastaan voi muistaa myös joulukalenterin avulla. Ota päivittäiseksi tavaksi kirjoittaa mukava lause, ajatus tai runo paikkaan, mistä hän löytää sen parhaiten. Mieti, mistä juuri Hän pitää ja paikka, josta se varmasti löytyy. Vain taivas on rajana.

 

Paikka voi olla esim. liitutaulu, jääkaappi tai muistitaulu. Jos puhelimet ovat teille tärkeitä, mikset lähettäisi joka päivä tekstiviestiä tai jopa kuvia. Jos rakkaasi on paljon koneellanne, niin käy lisäämässä päivittäin näytölle muistilappu, johon kirjoitat ilahduttavan viestin. Jos hänellä on tapana juoda ruokaolutta, niin liitä pulloon/tölkkiin viestisi. Tärkeintä on tehdä tämä joka päivä ja tehdä se rakkaudella. Jos sinulla on ideoita viime hetken joulukalenteriin, niin jaathan sen kanssamme!

 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)