perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - 13.luukku

Lucian päivä

Lucia-neito tuo valoa talven pimeyteen ja tänään haluankin muistuttaa teitä joulun ajan hyvistä teoista, jotka ovat aivan ilmaisia, mutta tuovat varmasti hyvää mieltä kaikille.

Otetaan jokainen tavoitteeksi tehdä hyvä teko vähintään kerran viikossa. Päivittäin esim. pelkkä hymyileminen vastaantulijalle, voi pelastaa hänen päivänsä (ja omasikin).

Koska olet viimeksi poikennut katsomaan yksinäistä naapuriasi, vanhoja sukulaisiasi tai unohduksissa olleita ystäviäsi? Viimeistään nyt olisi hyvä aika tehdä se. Vie mukanasi itse leipomasi piparitalo, joulutorttuja tai vaikka runokirja. Ja vaikka et mitään veisikään tuliaisiksi, riittää, että viet itsesi. Lahjoita aikaasi.

Jos lähelläsi ei ole yksinäisiä tuttuja, käy vierailulla vanhainkodissa tai asuntoloissa. Kerää vaikka pieni porukka ja menkää yhdessä järjestämään asukkaille joululaulutuokio, bingo-ilta tai tietokilpailu. Ilahduta löytöeläinkodin asukkeja pikku herkuilla. Ideoita hyviin, mutta pieniin tekoihin kyllä riittää. Millainen on sinun hyvä tekosi?

Kuva netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)