sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Honkalasta tuulee

Lauantaina olimme tosiaan Säkylän Honkalassa myyjäisissä, Karin ja Kirsin kanssa. Päivä oli mukava, paitsi puolituntiset ulkomyynnin osuudet, jotka tuntuivat ikuisuudelta myräkän ja lopulta myös räntäsateen takia. Ihastuin kuitenkin itse rakennukseen, joka ylväänä ja rappioromanttisena seisoi tuulen tuivertamana, järvimaiseman ympäröimänä. Mitä kaikkea talon seinät kätkevätkään sisälleen?

Seuraavat myyjäispaikat ovat Euran pirtillä ja Raumalla 15.12. Paljon tuotteita on vielä tarjolla. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan minuun, jos haluat ostaa esim. joulukortteja, kransseja, rautalankatöitä tai muita kauniita tuotteita edullisesti pukinkonttiin.

Sunnuntaina käväisimme pikaisesti tutustumassa Paneliassa sijaitsevaan idylliseen Villa Pellavaan. Yritän saada lupaamani joulukalenterin pidettyä ajan tasalla, joten käyhän kurkkaamassa fiilistelyjuttuja jouluun päivittäin. Oikein rauhallista sunnuntaita, myrskytuulesta huolimatta :D

Honkala

2 kommenttia:

  1. Hieno rakennus tosiaan, harmi se kamala keli :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan aika jäätävä keli, mutta muuten mukava päivä :D. Toivotaan, että Pirtillä ja Raumalla myydään paremmin, kun ollaan jo lähellä joulua.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)