perjantai 13. joulukuuta 2013

Ilon hetkiä

Kuuma kaakao sai oloni tuntumaan hetkellisesti paremmalta. Olen ollut nyt muutaman päivän kovassa flunssassa ja joutunut olemaan pois koulustakin :(. Vanhempi tyttäreni sairastui kanssani samaan aikaan ja hän olikin vakuuttunut, että saimme myyräkuumeen autiotalosta, jossa kävimme seikkailemassa. Eiköhän tämä ole ihan tavallista nuhaa, joka toivottavasti paranee jouluksi :D.

Oli ihanaa, kun tyttäreni ja poikani, sekä hänen poikansa olivat luonani. Yksi suurin haaveeni onkin se, että vielä joskus asuisimme kaikki yhdessä suuressa pihapiirissä... Nyt voin nauttia näistä pienistä ilon hetkistä heidän kanssaan vain muutaman kerran vuodessa. Ja unelmoida.

Tässä mieltä koskettava joululaulu Paula Koivuniemeltä:


 
Flunssasta johtuen - ajatukseni ovat aivan jäässä ja viikonloppuna minun oli tarkoitus tehdä etätehtäviä, joita on kerääntynyt muutamia, laajoja kokonaisuuksia. Huh huh. Mieli tekisi kömpiä sangyn pohjalle ja vain olla. 

Ollessani pois koulusta, toiset olivat harjoitelleet näyteikkunoiden tekoa. Itse kävin sopimassa näyteikkunan teon tammikuulle paikalliseen lankaliikkeeseen (Luovat Langat). Muutama idea onkin jo herännyt ajatuksiin ja jännityksellä odotan itse toteutusta. 

Eilen vääntäydyin kouluun väkisin puoleksi päiväksi, koska meillä oli tutkintoinfo. Koulutukseen kuuluu 16 viikon työssäoppiminen ja itse suunniteltavat näyttökokonaisuudet. Eilisen infon myötä meillä kaikilla taisi olla aika sekavat fiilikset. Sen verran haastavalta kaikki kuulosti. Mutta yritetään. Vielä on mietinnässä työharjoittelupaikkakin... 

Mutta näitä murehditaan myöhemmin, nyt nautitaan viikonlopun ilon hetkistä


2 kommenttia:

  1. Parane pian!Kuulin Hannalta eilen tosta infon sisällöstä..joo pistää miettimään,mikä on tuleva harjoittelupaikka..helppoa ei tule olemaan..mutta tosiaan murehditaan myöhemmin..Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - paranemaan päin :D. Yritän tulla huomenna käymään pirtillä. Nähdään!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)