torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - 5.luukku

Pikkujoulut

Osalla lukijoista pikkujoulukausi on jo avattu, mutta ehkä jokunen on vielä edessäkin. Itselläni on "Tyttöjen pikkujoulut" (saattaa sinne toki muutama kaksilahkeinenkin ilmestyä, jos vanhat merkit paikkansa pitävät) huomenna, eli itsenäisyyspäivänä. Edelleen opiskelu haittaa ajan riittämistä, joten tänä vuonna ei uutta ohjelmaa ole tiedossa.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, vähän jouluista ruokaa, glögiä + muita juomia, jouluista musiikkia sekä pelejä. Ja niin kuin joka vuosi, niin ainahan päätetään, että ollaan sivistyneesti liikkeellä. Pikkujoulukausihan on perinteisesti se aika, jolloin varsinkin työpaikan juhlissa saatetaan heittää vähän överiksi. Moraalinen krapula on seuraavana aamuna usein pahempi kuin fyysinen. 

Iselläni on pääsääntöisesti vain hyviä muistoja pikkujouluista - monenlaista on sattunut ja tapahtunut - porukka vaihtunut ja välillä on juhlittu vasta tammikuussakin. Pikkujoulut kuuluvat vuoden kohokohtiin ja silloin alkaa varsinainen joulufiilistely. Oikein hauskaa pikkujouluaikaa kaikille

Mikä on sinun hauskin pikkujoulumuistosi?

Kuvat koottu netistä
 


2 kommenttia:

  1. Jätettäköön ne hauskimmat pikkujoulumuistot kertomatta, mutta pitäkäähän te hauskaa :) Eikös pikkujouluissa saakin vähän "tonttuilla"?!?! Ja hyvää itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja pidetään varmasti hauskaa. Kyllä tonttuilu kuuluu ehdottomasti pikkujouluun... Nähdään tiistaina. Hyvää itsenäisyyspäivää ja viikonloppua :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)