sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Heartdesign

Ihan alkuun tarkennus: en ole Lauri Tähkä-fani, enkä omista yhtään Vallilan tuotetta (vielä), mutta nyt on ihan pakko avautua. 

Saimme markkinoinnin etätehtävän, jonka kanssa pähkäilin aikani, enkä meinnannut päästä puusta pidemmälle. Kaikki minut tuntevat, tietävät, että en todellakaan seuraa mainontaa, enkä yleensäkään  edes pidä shoppailusta. Toki asia voisi korjaantua, jos olisi rahaa tuhlailuun ;).

Enivei, selailin rästiin jääneitä aikakauslehtiä ja löysin artikkelin Lauri Tähkästä ja hänen rakentamastaan saunamökistä (Glorian koti, joulukuu), sekä suunnittelemistaan kangaskuoseista. Vau, kunnioitus miestä kohtaan nousi kohisten. Uusimmasta Avotakasta löysin mainoksen kyseisestä Heartdesign-kokoelmasta ja yllätys yllätys - olen myyty. Parasta tietenkin tässä on se, että tuotteilla on tarina, joka kolahti minuun ja vaikka en yleensä suosi kuvioita, niin nämä kankaat ovat kauniita. 
Käy lukemassa lisää:


 

2 kommenttia:

  1. Oi,mä olen täysin Vallilan lumoissa ollut jo jonkin aikaa ja muita verhoja meille ei enää tulekaan :)

    VastaaPoista
  2. Mulle ihan uus juttu. Enää ei taida kehdata joulupukilta pyytää enempää - jos sitten vaikka synttärilahjaksi Ainoa-pussilakana ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)