tiistai 17. joulukuuta 2013

Tapahtumia ja järjestelyjä

En ole vielä kunnolla toipunut flunssasta ja olo olikin sen mukainen tänään koulussa. Päänsärky ei juurikaan hellittänyt ja uuden opettajamme tiukka tahti sai huomaamaan, kuinka rankkaa opiskelu on ollut. Loma on todellakin enemmän kuin tarpeeseen.

Käsittelimme päivän aikana asiakastilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä. Sinänsä hyvinkin mielenkiintoinen aihe, jota täytyy hyödyntää tulevassa työssäoppimisjaksossakin. Pidän todella paljon tapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta, mutta nyt alkaa takki olemaan tyhjä. Koulutehtävät ja erinäiset suunnittelut ovat vieneet monet yöunetkin, ja tuntuu, ettei aivoni kestä enää yhtään lisää. Ongelmani on se, että mielikuvitukseni ja ideat pyörittävät aivo-parkojani  (varmaan mitoitettu väärin) ylikierroksilla yötä päivää. 
 
Kaksi koulupäivää enää ja sitten alkaa odotettu joululoma, jolloin tosin on mietittävä muutamaa etätehtävää ja tulevaa näyteikkunasomistusta. Joulun pyhät aion toki rauhoittaa läheisteni parissa olemiseen - pois kiire ja stressi. Loppiaisena me Visut lähdemme sitten Tallinnaan joulumarkkinoille :)

 

3 kommenttia:

  1. Ymmärrän täysin sun fiilikset,mullakin parhaat ideat alkaa kumpuamaan ilta kymmenen jälkeen pedissä ja takana on monta liian vähä unista yötä..kauneus unet on siis tosiaan jäänyt ja se todellakin alkaa näkymään päällepäin..2 päivää..enkä tämän päivän jälkeen aio enää myydä yhtään mitään..olen opiskelemassa..niinhän se oli ..:D

    VastaaPoista
  2. Joo, eiköhän myymiset oo myyty pitkäksi aikaa :). Mutta tosiaan näyttää siltä, ettei sitä lomallakaan saa levätä laakereillaan, sen verran noita tehtäviä ja suunnittelemista on :(. Mutta kyllä me jaksetaan, eiks vaan?

    VastaaPoista
  3. No niinpä...mutta jaksetaan,toisiamme tukien :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)