tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - 3.luukku

Kuvakirja joululahjaksi

Nykypäivän digikuvia harvemmin tulee enää tulostettua paperikuviksi, vaan kuvat ovat kiltisti koneella, levyillä ja tikuilla, kunnes salaperäisesti välillä häviävät koneiden syövereihin. Itse olen nyt muutamana vuonna teettänyt kuvista kalentereita ja kirjoja. Onhan se hienoa, kun kuvat ovat selailtavissa ja näin niitä ei tarvitse edes lajitella yrittää lajitella albumeihin.

Rakkaalleni minulla on tapana koota vuoden reissut ja tärkeimmät hetket kuvakirjaan, jonka sitten annan hänelle joululahjaksi. Näin ne rakkaimmat hetket ovat kauniisti ikuistettuna. Lapsille ja itselleni olen teettänyt seinä- ja taskukalentereita. Toki näppärä ihminen tekee kalenterit alusta alkaen itse. 

Netistä löytyy useita yrityksiä, joiden kautta kuvatuotteita voi tilata. Eroja löytyy ohjelmissa, helppokäyttöisyydessä ja hinnoissa. Itse olen tehnyt nämä luomukset Photoboxissa. Muita samankaltaisia yrityksiä ovat mm. Ifolor, Eirikuva ja Smartphoto

Vielä ehdit teettää kirjan jouluksi, mutta varaudu siihen, ettei teosta luoda ihan hetkessä. Kärsivällisyyttä vaaditaan. Ja tietenkin visuaalisuutta ;)

2 kommenttia:

  1. Tää sun kalenteri-idea on kyllä tosi kiva! Ihanaa kun jaksat panostaa :) ps.toivomuksena,että testejä myös tulevina päivinä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D. Yritän kehitellä muutaman testin vielä...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)