lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - 7.luukku

Päivä pyjamassa

Itselläni on tänään hyvin todennäköisesti pieni kankkunen ja päivä kuluu yöpaidassa nautiskellen (särkylääkkeitä) olemisen keveydestä. Ajattelin ehdottaa teille samaa, toivon mukaan ilman krapulaa :). Pidetään siis hemmottelupäivä. Olemme sen arvoisia

Suunnitelma, johon on hyvä varautua jo etukäteen, ettei tosiaankaan tarvitse lähteä ulos tai ainakaan pukea päälleen:

Aamulla herättyäsi, ota lämmin suihku tai nauti pitkästä kylvystä kiireettömästi. Älä missään nimessä meikkaa, äläkä pue päällesi. Tänään sallittuja ovat vain pyjama tai muu yöasu, jalkaasi voit laittaa lämpimät villasukat tai tossut.

Jos jaksat, voit tehdä kasvonaamion, käsi - ja/tai jalkahoidon. Kynsien lakkaus on sallittua, kunhan valitset uuden tyylin tai värin. Olethan jo etukäteen varannut helposti valmistettavaa, mieluiten  valmista ruokaa tai sinulla on pizzakuskin numero pikavalinnassa. 

Oletpa sitten yksin tai lähimmäistesi kanssa, nauti päivästä ilman minkäänlaista stressiä - sammuta puhelin, ellei sitten yksi suurimmista nautinnoistasi ole juoruilu ystävien kanssa - se on todellakin terapeuttista. Olethan muistanut kaivaa esille romanttisia hömppäelokuvia, helposti luettavia, hauskoja, koskettavia kirjoja, sekä nenäliinoja. Tänään kaikki tunteet ovat sallittuja!

Tässä vain muutama esimerkki pyjamapäivään, millainen on sinun päiväsi?

Ps. jos kuitenkin haluat lähteä tänään ulos tuulettumaan, niin piipahda Säkylässä, jossa on tänään perinteinen joulupukkijuoksu :)


Kuvakollaasi tehty Polyvoressa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)