keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Nuket ja torsot

Tänään koulussa tietotekniikkaa ja edessä leppoisa päivä. Alku vaikuttaa ainakin lupaavalta :).
 
Eilinen oli varsinainen toimintapäivä, lähinnä aiheena nuket ja torsot. Harjoittelimme nukkien pukemista, kravattien tekoa yms. Itse en ole ikinä kravattia solminut ja olinkin yllättynyt, että opin sen aika nopeasti. Toki voi olla, että taito unohtuu käyttämättä...
 
Koulun vaatevalikoima ei ole ihan tätä päivää, joten nukkemme ovatkin kasari-ysäri-tunnelmissa. Tässä kuvamateriaalia jengistä. Keskimmäinen tyyppi on minun "käsialaani".
 
 
Kuva: Kari Kekki
 Huomenna aion olla pois opin ahjosta, sillä vanhemmat lapseni ja pikku pojanpoikani tulevat muutamaksi päiväksi. He asuvat Mikkelissä ja näemme ihan liian harvoin :(. Itsenäisyyspäivä tulee sujumaan juhlavissa tunnelmissa - ensin on tyttäreni partiosoihtukulkue ja lupauksen anto ja illalla pikkujoulut.
 
"Tänä pikkujoulun ei sit ryypät. Juaraa kaffe ja muistella meno simmottis lunkiste, vai kui? Jos kuitenki ryypätä ni iha vähä vaa ja maistella niit hittaste. Jos kuitenki ryypätä paljo ni ei ainaka ruvet laulama. Se o simmottis ko juavuksis oleva ihmine laula nii ei sitä miälelläs kuuntele. Jos kuitenki ruveta laulama ni ei laulet mittä härskei värssyi, eikä ainaka kovi ettei naapuri isäntä tul valittama. Jos se kuitenki tule valittama ni pyydetä antteks eikä ruvet tappelema. Jos kuitenki tapellaa nii simmottis iha vähä vaa ettei tul mittä yleist mellakka. Jos kuitenki simmone yleismellakka alka ni lähretä aikonas pois ettei koko pikkujoulu men iha piäle. Jos kuitenki koko pikkujoulu men päin persusta ni ei ryypätä sit ens pikkujoulun! Vai kui?"

4 kommenttia:

  1. Hyvää loppuviikkoa :) Koitan pärjätä huomenna ilman Kirsejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :D. Vaikeatahan se varmasti on pärjätä ilman meitä. Tukekaa sitten vain toinen toisianne, parhaanne mukaan ;). Ihanaa loppuviikkoa

      Poista

Kiitos kommentistasi :)