Small Grey Outline Pointer -->

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Sävähdyksiä

Ihan alkuun on kerrottava, että tämänpäiväinen luomukseni koulussa ei säväytä minua, kuin korkeintaan rumuudellaan. Tekniikka-harjoituksena oli särkeä posliiniastioita ja laattoja - levittää saneerauslaastia levylle ja sommitella sirpaleista kuvio. Ei taaskaan mun juttu, koska aihe olisi vaatinut jälleen pidemmän suunnittelun. Työstä ei todellakaan tule kuvaa blogiini, vaikka se ikävä kyllä päätyykin näyttelyyn :(. Kerrottakoon vain sen verran, että teoksen syvin olemus on "kärsä". Eiköhän ole aika jäädä lomalle...

Iloista kerrottavaa tästä päivästä on se, että kävimme seurakuntatalolla kuulemassa palautetta Lämpimin ajatuksin- näyttelystä, sekä kahvittelemassa. Palaute oli tosi hyvää ja tuotteet olivat käyneet kaupaksi reippaasti yli odotusten. Näin siis oikea työ palkitaan :D.
 
Tässä kolme muuten minua sävähdyttänyttä asiaa viime päivinä:

1. Näyteikkuna 

Parturi-kampaamo&kauneushoitola Bella, Rauma
Niin yksinkertainen, mutta kaunis toteutus. Kuva tosin vähän epäselvä heijastuksen takia...






























2. Joulukortti

Miesystäväni on työskennellyt Kauttuan paperitehtaalla yli 40 vuotta ja sai jokavuotuiset joululahjansa ja -kortin. Kortti ei ensin herättänyt minussa mitään tunteita, vaikka positiivista olikin se, että kortti oli käsin allekirjoitettu. Tarkemmin katsottuani, huomasin kuinka nerokas idea kortissa olikaan. Tehtaalla tehdään mm. kuittinauhaa, josta oli hyvin oivallettu aihe korttiin.  Kuittinauhasta on muotoiltu kuusi, jossa muutama joulupallo. 



3. Aalto-kynttilälyhty

Joskus olen suorastaan vannonut, etten ikinä Aalto-maljakkoa kotiini halua, mutta ikinä ei pitäisi sanoa "ei ikinä", sillä nyt aikuispisteeni nousivat pinnalla (huom. aikuiset ystäväni-kirja). Kyseinen kynttilälyhty on mielestäni kaunis, ehkä sen takia, että se on huomattavasti pienempi kuin varsinaiset Aalto-maljakot. Hmmm, olenkohan tulossa aikuiseksi? Njäää. Tuskinpa.

 


 

2 kommenttia:

  1. Hieno toi ikkuna kyllä on..ja mitä siihen ystäväkirjaan tulee..tollanen kynttilälyhty multa jo löytyykin..mutta kovathan mulla oliki ne aikuispisteetkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mulla itsellä vain muutama pinna ;), eli nousussa on... Huomiseen - vielä jaksetaan päivä.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)